cropped-Brandmark-100-px-1.png

Expertise

Als vooraanstaande aannemer in Amsterdam bieden wij een breed scala aan vakgebieden en specialiteiten aan om aan al uw bouwbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om renovaties, nieuwbouw, interieurontwerp of restauratie, ons ervaren team staat klaar om uw project tot een succes te maken. 

Commercieel vastgoed

DE CLERCQ BOUW is specialist in het transformeren en renoveren van commercieel vastgoed. Wij excelleren in het optimaliseren van huurdersindelingen en het uitbreiden van panden. Onze 24/7 beschikbaarheid garandeert snelle oplossingen voor storingen en spoedwerkzaamheden, waarbij uw tevredenheid onze topprioriteit is.

Renovatie

Wij zijn uw partner voor het herstellen, vernieuwen en verbeteren van diverse gebouwdelen, ongeacht of het een badkamer, volledig ingericht appartement of monumentaal pand betreft. Ons doel is om uw project tot een succes te maken met onze deskundigheid en toewijding.

Onderhoud

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van klein en groot onderhoud. Wij leveren gedetailleerde onderhoudsplannen en nauwkeurige kostenramingen om u te helpen bij het onderhouden van uw vastgoed op een efficiënte en kosteneffectieve manier.

Design & Build

Wij bieden opdrachtgevers een zorgeloze reis van idee tot realisatie, waarbij al hun bouwwensen worden vervuld. Gedurende het volledige ontwerp- en bouwproces, inclusief vergunningsaanvragen en oplevering, begeleiden wij hen van begin tot eind. Laat ons de regie in handen nemen, zodat u met vertrouwen kunt genieten van het prachtige eindresultaat.

Onderhoud technische installaties

Wij zijn uw betrouwbare partner voor technisch facilitair beheer en bieden installatietechnisch advies op maat. Of het nu gaat om onderhoud van installaties, beheer van gebouwgebonden systemen of specifiek advies in installatietechniek, wij staan altijd paraat om u te ondersteunen.

Tekenwerk

Wij zorgen voor een totale ontzorging op het gebied van tekenwerk, van het conceptuele stadium tot het definitieve ontwerp en de vergunningsaanvraag, in samenwerking met onze partners. Vertrouw op ons ervaren team en onze samenwerkingsverbanden voor hoogwaardige tekeningen die voldoen aan uw specifieke eisen en de geldende regelgeving.